339a0e1449b6b4062056bc300d87e893_M
КАРТОФЕЛЬНЫЕ ВАТРУШКИ И ЗРАЗЫ С ПАШТЕТОМ ОНИСС
Советы:
Традиційні українські страви гарні в гарячому або холодному вигляді , можуть бути самостійною закускою або гарніром. Спробуйте, дуже смачно!
Ингридиенты:
1 кг картоплі
3 яйця
3 столові ложки борошна
1 банка паштету " ОНИСС ", 240 гр.
Способ приготовления:
Картоплю почистити, зварити, зробити пюре та остудити. Для приготування картопляного тіста додаємо в картопляне пюре 2 яйця, 3 столових ложки борошна та ретельно все перемішуємо. Одну частину картопляного тіста використовуємо для приготування ватрушок. Для ватрушок на посипаній борошном дошці формуємо з тіста валик та розрізаємо його на частини. Головне, щоб частини вийшли не надто тонкі (5 - 6 частин). Формуємо з кожної частини "пеньок ", обвалюємо його в борошні та робимо в ньому поглиблення для начинки. Потім викладаємо паштет у кондитерський мішок та заповнюємо сформовані заготовки. Ставимо ватрушки на 15-20 хвилин у розігріту до 220 градусів духовку, попередньо змастивши їх краї соняшниковою олією. Для зразів використовуємо іншу частину картопляного тіста. Зрази готуються так само як ватрушки, тільки начинка заховується в тісто. Зрази викладаємо на розпечену сковорідку та підсмажуємо з обох сторін. Подаємо до столу з вершковим маслом або сметаною.